Over ons

Trefpunt Laakhage is door de gemeente Den Haag in zelfbeheer gegeven. Bewoners huren het pand als het ware van de gemeente, en moeten dus jaarlijks de huur van het pand aan de gemeente betalen, evenals alle andere kosten, zoals gas, water, elektra, verzekeringen en onderhoud.

Om zelfbeheer mogelijk te maken is Trefpunt Laakhage ondergebracht in een Stichting. De officiƫle naam is Stichting Trefpunt burger- en buurtinitiatieven Laakhage. Stichting Trefpunt Laakhage bestaat uit een bestuur (allen vrijwilligers) en een beheerder (gesubsidieerde arbeidsplaats).

Trefpunt Laakhage is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 67404987. Trefpunt Laakhage is op weg om ANBI geregistreerd te worden. In principe voldoen we al aan de voorwaarden, enkele administratieve zaken dienen nog aangevuld te worden.

Het beleidsplan van Trefpunt Laakhage is hier te downloaden.

RSIN 856971820

Het bestuur

Op dit moment bestaat het bestuur uit de volgende leden:

  • Bies Sukul (Voorzitter)
  • Jan de Jager (Secretaris)
  • Yolanda Brouwer (Bestuurslid)
  • Yvonne Muller (Bestuurslid)

Ronald Phielix is onze beheerder , en houdt zich bezig met de dagelijkse gang van zaken.Clarissa Peny staat ons bij als ZZP-er en ondersteunt het bestuur in allerlei administratieve zaken en bij de publiciteit .